Bedrijven

 

Een bedrijfsfeest, personeelsfeest, opendeurdag, modeshow ... organiseren, daar komt heel wat werk bij kijken. Laat KSL u hierin bijstaan. Als specialist in betrouwbare licht- en geluidsinstallaties helpen wij u graag met de organisatie van uw bedrijfsevenement. Bij KSL kunt u niet enkel kwalitatieve belichting en geluidsapparatuur huren. Onze techniekers brengen het materiaal ook ter plaatse, installeren het voor u en staan in voor de bediening ervan tijdens uw event.

Hierbij gaan we nauwgezet tewerk. De professionele uitstraling van uw bedrijf is ons uitgangspunt. Dat betekent dat wij oog hebben voor een 'cleane' installatie. Geen losse bekabeling of andere gevaarlijke toestanden dus, maar proper en veilig werk. Voor elk evenement leveren we de gepaste DJ en de geschikte muziek.

Onze vakbekwame licht- en geluidstechnici zorgen te allen tijde voor de gepaste sfeer tijdens uw bedrijfsevent. Door het spel van licht en geluid zal het gebeuren verlopen zoals u het gepland heeft. Ongetwijfeld zult u en uw publiek onze professionele aanpak weten te appreciëren.